Om Taus
Om Taus

Den prisbelønte vokalgruppa TAUS består av fire damer med viljesterke stemmer, masse musikalitet og teft for underholdning.

 

De synger for det meste a cappella, og de synger gjerne vakkert, men trives også veldig godt med trøkk, puls, overraskelser og glimt i øyet.

 

Gruppa har gjort mange små og store konsertproduksjoner, og har i tillegg rikelig erfaring med å underholde ved konferanser og selskapeligheter.

 

TAUS har også både produsert og spilt flere forskjellige barneforestillinger: "Tøysete Teselskap med TAUS" for DNS i Bergen, "På farten med vokalgruppa TAUS" for Fylkeskonsertane og "Flaskepostmysteriet" for Bajazz. De har også vært sangere i Hordaland Teaters oppsetting "Julerosene".

 

Stilen er variert og heller mest mot pop og underholdningsmusikk, men TAUS tar selvfølgelig også med gode låter i fengende arrangementer fra klassisk, country, tango, viser og jazz, alt pakket inn i varme og sjarm. 

 

TAUS har gjennom årene samarbeidet med flere flotte artister: Den folkekjære Helge Jordal, den glitrende Karoline Krüger, den solide singer/songwriteren Robert Post, fine Chris Andrè Lund med flere. 

 
Taus er: Irene Adolfsen / Kristine Bj√•nes / Elin Hestenes / Beate B Kvalsvik
Design: liffe | Publiseringsl√łsning: Go Publish AS